Premium Ghost Production Services

Ghostproducer.nl is een professionele muziekstudio gevestigd in Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in ghost productie en audio engineering. Of je nu op zoekt bent naar een volledige professionele track, iemand om je te helpen een track af te maken of wat extra hulp om je track, remix of bootleg te perfectioneren, bij ons ben je aan het juiste adres. Ghostproducer.nl kan je helpen en adviseren bij de productie van het liedje dat je in uw hoofd heeft. Onze Ghost Producers zijn uitermate gekwalificeerd, hebben jarenlange ervaring met het maken van elektronische dance muziek en kunnen je ideeën vertalen naar hoge kwaliteit, industry-standard, tracks. Bekijk onze website om te zien wat Ghostproducer.nl te bieden heeft en aarzel niet om ons een e-mail te sturen wanneer je vragen hebt.

– Audio Services en meer! –

 Demo Reel

Maatwerk muziek

Op basis van uw wensen produceren wij de exacte track waarvan je droomde. Het resultaat hiervan zijn hoge kwaliteit tracks die klaar zijn om naar platenlabels te sturen.

Jarenlange ervaring

Ervaring met commerciële radiohits, muziek in (inter) nationale hitlijsten (Top 40 / Top 100), muziekportals (Beatport, iTunes), (inter) nationale tv-shows & commercials, grote remixen en originele tunes.

Complete Anonimiteit

Uw privacy is van het grootste belang voor ons. We zullen uw informatie nooit delen met een derde partij.

After-Sales & Begeleiding

Ons werk stopt niet bij het produceren van een track. We helpen je om je weg te vinden, wijzen je in de juiste richting en beantwoorden vragen die je hebt of tegenkomt.

Ghost Production

Ghost Productie


We bieden premium ghost productie services. We werken niet alleen met artiesten, maar onze klantenkring omvat ook platenmaatschappijen en managementbureaus. Direct contact met de muziek business is voor ons van cruciaal belang. Omdat we streven naar u een uitstekende service te bieden, werken wij samen met enkele van de beste producers, songwriters, vocalisten en audio engineers. De resultaten van ons werk zijn hoogwaardige, professionele en bovendien originele tracks.


Meer Informatie!
Audio Engineering

Audio Engineering


Naast onze ghost-producties bieden we ook afmix- en mastering-services aan. Met behulp van deze services kunt u het meeste uit uw tracks halen. Wij kunnen uw track masteren vanuit uw stereo mixdown maar we kunnen ook uw track masteren vanuit de stems. Door zorgvuldig te luisteren, het geluid vorm te geven en te processen, kunnen we uw tracks naar een hoger niveau tillen. Als gevolg hiervan zullen uw nummers professioneel klinken en klaar zijn voor de wereld om te horen. We doen geen concessies, we gaan alleen voor de beste kwaliteit.


Meer Informatie!
Promotional Tools

Promotionele Tools


Wat je wilt is dat de grote DJ’s je tracks oppikken! We hebben verschillende promotionele tools beschikbaar. Als je een biografie nodig hebt of je tracks wilt aanvullen met een goed geschreven releasetekst, persbericht of sociale mediastrategieën, dan bieden we onze expertise aan. We bieden ook promotionele mail-outs aan DJ’s – inclusief een promotekst, een artiestenprofiel en een fraai uitziend ontwerp – verzonden naar top DJ’s in EDM, trance of deep-house en techno.


Meer Informatie!

Waarom kiest u voor ons?

Kwaliteit

De projecten die we leveren zijn van de hoogste kwaliteit. Wij nemen niet genoegen met minder.

Flexibiliteit

Het is ons doel om het nummer te produceren waarnaar u op zoek bent. Geen compromissen.

Betrouwbaarheid

We zullen regelmatig updates en advies geven over alles wat productie en business betreft.

Eerlijkheid

Geen valse beloften of overdreven marketingtermen. We leveren gewoon kwaliteit.

Onze ‘All-In-One’ Oplossing!

Ons ‘alles-in-één’-pakket is de ultieme oplossing voor de ambitieuze en gedreven artiest. Dit pakket bevat niet alleen een premium ghost productie, stems en projectbestanden, maar levert u ook alle benodigde informatie om zowel de track, als uzelf als artiest, te promoten en zo uw carrière naar een hoger niveau te tillen.

 • Premium Mastering

  Mastering in de studio die ook tracks mastered voor Spinnin, Armin van Buuren, Armada, Universal, Sony, EMI en vele anderen.

 • Hoge kwaliteit mixdown

  Mixed down rond -6 db. Waarmee we ervoor zorgen dat er genoeg headroom overblijft voor de mastering engineer om zijn werk te kunnen doen.

 • Project stems

  Los gerenderde stems van het project. Perfect wanneer je de track wilt laten remixen of later alsnog beslist tot stem mastering.

 • Project bestanden

  Opgeschoond en handig ingekleurd, waardoor het project overzichtelijk is voor iedereen. Perfect om van te leren of een persoonlijke touch aan het project te geven.

 • A&R’s mailing lijst

  Een privé-mailinglijst met e-mailadressen van A & R’s van de grootste labels. Hiermee kun je zorgen dat jouw demo’s bij de juiste persoon aan zullen komen.

 • DJ Promo mailing lijst

  Stuur je tracks naar de grootste DJ’s met behulp van deze mailinglijst vol met promo-adressen.

 • Andere documenten

  Jazeker, het pakket bevat zelfs meer informatie over promotie, blogs, radioshows, promoters en andere belangrijke zaken.

 • Een ‘promotie 101’

  Zet je merk op en begin met promoten! Deze documenten leggen haarfijn uit hoe je de track en jezelf kunt promoten met behulp van de andere bestanden in dit pakket.

Begin vandaag nog!

 

Klantbeoordelingen

Client 1
Klant 1:

Ik had het geluk dat ik zo’n geweldige audio-engineer en muziekproducer als Michael kon vinden. Hij is de beste in het vak. Hij is super vriendelijk, zeer professioneel, super getalenteerd en laat de muziek precies zo klinken als je wilt en zelfs nog beter. Ik zou iedereen aanraden om met hem samen te werken. (Vertaling uit Engels)

Client 2
Klant 2:

Michael was geweldig om mee te werken, altijd prompt met zijn antwoorden en wist precies wat ik wilde vanaf het begin. Zeer professionele, vriendelijke houding en zou zijn diensten zeker aanbevelen aan iedereen in nood. Ik kijk er naar uit om in de toekomst weer met Michael samen te werken. (Vertaling uit Engels)

Client 3
Klant 3:

Michael is gewoon een geweldige vriendelijke kerel, ik ben erg blij met de diensten die hij heeft geleverd! Ik kreeg regelmatig updates en informatie. Alles voelde erg professioneel aan. Ik kan niet wachten om weer met hem samen te werken. (Vertaling uit Engels)

Client 4
Klant 4:

Na een reeks pechgevallen door de jaren heen, met mindere producers, verloor ik alle vertrouwen totdat ik Michael vond, hij is zonder twijfel een van de beste producers in de markt. Hij hield me op de hoogte van elke kleine stap van het project, en gaf voortdurend advies en ondersteuning. Hij is erg ‘down-to-earth’, en ik kijk ernaar uit om nog jaren met Michael samen te werken! (Vertaling uit Engels)